2012. november 3., szombat

Málta 2012.11.02. - 8. nap – LUQA, repülőtér


A korai kelés már a hazaindulásnak szólt, a képek lementése Zoli laptopjáról, a két táskába bepakolás gyorsan ment, majd a búcsúreggeli után a reptérre induló buszra szálltunk. A busz ismerős tájakon haladt, a Szent Pál öböl és sziget, Bugibba, Mdina, Valetta elővárosai után Luqa-ba értünk a nagyon takaros reptérre. Volt időnk bőven a csomagfeladásra, becsekkolásra, shoppingolásra jutott több mint 2 óra. Még egy pár ajándék a shopban és a napló lezárása következet, de annyi minden történt az utolsó nap, hogy nem sikerült a földön befejezni.

Gépre szállás, felszállás szép, napos időben, majd Málta és Gozo  felett repülve egy utolsó pillantás erre a két gyönyörű szigetre és a szállodánkra. Míg a naplóm befejezem elhagytuk Szicíliát, az olasz csizmát és a horvát szigeteket is. A gépen átadtam a listát Gabinak, hogy hová szeretnék legközelebb utazni és nálam az első helyre Ausztrália és Új-Zéland került. Egy kicsit dolgozni kell érte, de ez a nyaralás annyi impulzust adott nekem, hogy nem kétséges, aki egy maratont le tud futni, az erre is képes.
A repülőn egy útitársam szintén Ausztráliába készül, talán akkor is együtt utazunk, mert ugye véletlenek azok nincsenek!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése