2013. október 4., péntek

2013.09.26. Csütörtök

 2013.09.26. Csütörtök
Célok
Mindenkinek vannak céljai. Legalábbis úgy gondolja a legtöbb ember. A jó cél azonban kézzelfogható, reális az illető számára és elérésének van határideje. Ha nem ilyen a cél akkor az csak álom. Karesz el akarja kerülni, hogy csak álmodozzon és soha ne érje el a célját, ezért segítséget kért és kapott ahhoz, hogy ez ne fordulhasson elő. Kérd, és megadatik…

Stabil pont
Hogy kinek, mi a fontos, azt maga dönti el. Mikor Karesz belépett a futó egyesületbe, vállalta, hogy tevékenyen részt is vesz annak életében. Rajta kívül talán 10 ember van, aki ezt hasonlóan gondolja és ugyanígy cselekszik. Ez a kemény mag, akire számítani lehet, így a mai rendezvényen is rájuk lehetett támaszkodni, hogy az eseményt gond nélkül leszervezzék. Köszönet érte!

Otthon

Egy fárasztó nap után, az ember csak nyugalomra és egy jó vacsorára vágyik. És arra, hogy ezt valaki biztosítsa számára. Karesz olyan szerencsés, hogy a párja ma este az egyik kedvencét, lecsós szeletet készített, így hazaérve egy meleg otthon, vacsora és egy szerető pár várta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése