2013. november 7., csütörtök

2013.10.16. Szerda

2013.10.16. Szerda
Együtt
Egy egyesültben az a jó, hogy olyan dolgokat csinálhat az ember mások segítségével, mások társaságában, amit egyedül nem szívesen, vagy éppen nagyobb nehézségekkel tudna csak megvalósítani. A hétvégi rendezvényre is jobb, ha csapatok utaznak, több ember egy autóban, mintha mindenki önállóan próbálná megoldani. A ma sikerült ezt is véglegesíteni, ki-kivel utazik, és ezzel mindenki meg is elégedett, Karesz legnagyobb örömére.

Csapatok
Szerencsére a vége felé jár az a szervező munka, melyet Karesz szinte teljes egészében maga oldott meg, a hétvégi versenyre való nevezést, a csapatok összeállítását, ai igények egyeztetését és a csapat információkkal való ellátást. Nem volt egyszerű, de megoldotta. Amit az ember komolyan vesz, azt meg is tudja csinálni!

Retro

Manapság divat a retro, azaz az olyan dolgok, zenék, divat, melyek pár évtizede még hétköznapiak voltak. Meglepő módon a fiatalok az újdonság varázsától elbűvölten élvezik a 80-as évek zenéjét, kabaréit, filmjeit, melyek Karesz számára ugyanolyan dolgok, mint a maiak a mai fiatalok számára. Ezek szerint nem is létezik generációs szakadék?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése