2013. november 8., péntek

2013.10.21. Hétfő

2013.10.21. Hétfő
Bizalom
Egy eredményes tárgyalás lefolytatásának legfontosabb kelléke a bizalom és a szimpátia megszerzése. Karesz ma ennek iskolapéldáját tapasztalhatta meg, amikor mentorával egy ügyfélnél jártak. Az első kérdés az iratszekrényen álló fényképre vonatkozott, mely a hölgy fiát ábrázolta, így természetesen büszkén mesélt róla. Innen kezdve már sokkal nyitottabban és bizalmas hangnemben folytatódott a tárgyalás. Lehet belőle tanulni…

Elismerés
Az egy dolog, hogy egy független közvetítő tudatában van annak, hogy a piacon elérhető legjobb ajánlatot adja, az viszont viszonylag ritka, hogy ezt az ügyfél állítja, miután tanulmányozta az ajánlatot. Ez egy újabb megerősítés Karesz számára, hogy nem csak a szakma, hanem a hétköznapi ember is elismeri, jó dolog az, amivel foglalkozik.

Esély

A 8 órás munka, az állás csak annyival biztosabb, mint a munkanélküliség, hogy ma még van munka, de arra nincs garancia, hogy holnap is lesz. Egy dolog viszont biztos: aki eltölt 8 órát egy munkahelyen, annak lényegesen kevesebb ideje marad arra, hogy valami igazán hasznosat csináljon, amivel kikerülhet mind a bizonytalanságból, mind a mókuskerékből. Karesz egy munkatársjelöltje ma eljött a heti meetingre és döntött: változtatni akar! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése