2013. november 8., péntek

2013.10.20. Vasárnap

2013.10.20. Vasárnap
Mellékesen
Karesz ma ismét a saját kárán tanult meg egy leckét. Egy ügyfeléhez úgy ment el, hogy az úgy vette, hogy hozzá csak azért megy, mert útba esik. Innen kezdve nem is érezte úgy, hogy érte történik és neki fontos, így nem is érdekelte a dolog. Hogy mégis megérte-e elmenni? Az idő eldönti. Mindenesetre ilyent többet nem szabad csinálni. Ha valakihez megy az ember, akkor a másik fél érezze úgy, hogy CSAK miatta történnek a dolgok!

Nyomógomb
Karesz egy régi barátját látogatta meg a mai napon, de azt már előre kikötötte, hogy azért megy hozzá, hogy egy visszautasíthatatlan ajánlatot tegyen neki. Készült is rá és egy olyan megoldást készítette elő, mely a kenyérkereső kieső jövedelmét hivatott pótolni, ha valami tragédia történne. Mégsem ez lett a befutó, hanem egy olyan exkluzív megoldás, melyhez csak Karesz cégének ügyfelei juthatnak hozzá. Tragédia esetére is van védelem, de inkább arra szolgál, hogy aki beteg, gyógyuljon meg és legyen is pénze arra az időre, mikorra a gyermekei felnőnek. Az egészség volt itt a legfontosabb érv, a nyomógomb. Jó döntés!

Nagy utazás


Karesz a hétvégi üzleti útra a párját is magával vitte, részben tanulni, részben a barátoknak bemutatni, de ennél is fontosabb, hogy sokat beszélhessenek. Mivel több mint 500 km volt az út, volt rá alkalom…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése