2013. november 7., csütörtök

2013.10.18. Péntek

2013.10.18. Péntek
Zsúfolt nap
Karesznak ma egy zsúfolt napja volt, de csak azért, mert túl sokat vállalt és olyanoknak is segítséget ígért, akinek nem kellett volna. Ennek ellenére mindenhová odaért időben, még ha kapkodni és száguldozni is kellett, mindezek hatására még türelmetlen és ideges is lett közben. A párja viszont végig vele volt és jól tolerálta azt, hogy Karesz kicsit ingerült volt a kapkodás miatt. Az ilyen drága kincset meg kell becsülni!

Együttműködés
Karesz nemcsak ügyfeleket és munkatársakat keres, hanem olyanokat is, akik jó kapcsolatokkal rendelkeznek. Mindezt annak a tudatában teszi, hogy amit csinál, az nem más, mint a kapcsolatok üzlete. Mindezt úgy tervezi megtenni, hogy kölcsönös előnye származzon annak is az ügyletből, aki a kapcsolatait közvetíti Karesz felé. Ezt hívják együttműködésnek…

Mindenki

A nagyszabású futóversenyeken már bevett szokás, hogy az előző napon tésztapartit adnak. Ez arról szól, hogy ha már úgyis meg kell jelennie a nevezőknek a regisztráció miatt a verseny helyszínén, akkor vendégül is látják a versenyzőket egy kiadós tésztaételre. Azért pont tészta, mert az könnyen emészthető, és erre van szüksége a versenyre készülő sportolóknak. Senkinek nem hiányzik egy gyomorrontás fél nappal a megmérettetés előtt! A közös vacsora ezen ívül lehetőséget is teremtette Karesznak és csapatának, hogy az utolsó részletkérdéseket is megbeszéljék, így holnap minden zökkenőmentesen működhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése