2013. szeptember 17., kedd

2013.09.09. Hétfő

2013.09.09. Hétfő
Összetartozás
A sportegyesület - melyben Karesz is vezető tag – támogatja azoknak a sporttársaknak a versenyeken való indulását, akik országos szinten is jelentős versenyen indulnak. A Rókaűzők váltó futóverseny is ilyen, melyen 2 csapattal is indul az egyesület. Az egyik tag azonban nemrég balesetet szenvedett, így ő – az összetartozás jegyében – járművel kíséri a futókat. Ha futva nem megy, majd megy máshogyan!

Muníció
Az ember úgy induljon a csatába, hogy van megfelelő felszerelése és van elég lőszere! Különben csak céltáblának jó, de az nem túl lelkesítő lehetőség. Aki tárgyalni megy, az pedig tudjon mindent az általa kínált megoldásról, különben muníció híján legyőzött lesz és nem győztes. A mai oktatáson Karesz és munkatársai olyan tudást kaptak, mellyel bátran indulhatnak – de nem a csatába, hanem az ügyfelekhez!


Ami jó…

A Balaton parti hotdog nem más, mint egy fél nagykifli nyársra húzva, majd a lyuk betömve mustárral és olcsó (húsmentes) virslivel. Karesz is sokáig azt hitte, ez az amerikai álom, ezt eszik a tengerentúlon is. A világ azonban halad, és bár sok büfében a recept nem változott, ma már tudható, miből készül a klasszikus hotdog a szupermarketek előtt pózoló „igazi” hotdog árusoktól és persze az Internetről. Az egyik áruház külön hotdog kiflit, hotdog virslit és pirított hagymát is kínál, így Karesz ma elkészítette az első, valódi amerikai recept szerinti hotdogját. Micsoda különbség? Minek újra kitalálni azt, ami jó, és már ki van találva?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése