2013. szeptember 26., csütörtök

2013.09.21. Szombat

2013.09.21. Szombat
Kíséret
A tegnapi lázas betegség, mely Kareszt az ágyba kényszerítette a mai futást erősen kérdésessé tette. Mivel azonban a nevezés be lett fizetve és Karesz párja futni is szeretne, Barcsra pedig kerékpárral akar eljutni, Karesz úgy döntött, hogy autóval elkíséri. Így a helyszínen tud szurkolni és a biciklit is vissza tudják hozni. A biztonság kedvéért azért elcsomagolta a futófelszerelést is, hátha történik valami. Mivel a párja egy órával indult korábban, alig érte utol autóval, egy faluval a végcél előtt érte csak utol. Micsoda energia…

Lendület
Hogy ki bírja a futást és ki nem, azt nagyon egyszerű eldönteni: ki kell próbálni! Karesz ugyan kacérkodott azzal a gondolattal, hogy a párját a futás alatt biciklivel kíséri, de azért futottak egy próbakört. Nagy meglepetésre Karesz lábai csak vitték kilométereken át, így eldöntötte, hogy ő is fut a félmaratonon és megerősödött önbizalommal ment regisztrálni.

Dobogó

A mai félmaratoni részvételt sok dolog hátráltatta, Karesz betegsége, az eső, de a végére a párja is lábgörcsökkel és rosszulléttel küszködött. Karesz végig az utolsók között futott, de mögötte még volt egy futó pár 100 méterrel lemaradva. A finisben egy újabb versenyzőt előzött meg, így hátulról a 3. helyen végzett. A párja viszont nagy meglepetésre a kategóriájában 3. helyezést ért el, így dobogóra is állhatott. És még néhányan a kaposvári csapatból. Gratulálunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése