2013. szeptember 17., kedd

2013.09.12. Csütörtök

2013.09.12. Csütörtök
Visszaterelés
Nagyon ritka az az eset, amikor egy ügyfél azt mondja: Rendben, hol írjam alá? Legtöbbször a döntést későbbre halasztják, legalábbis Karesz eddigi tapasztalatai alapján. Mindezt úgy teszik, hogy egy távolabbi időpontot jelölnek meg arra, hogy mikor lesz számukra aktuális. Addig azonban sok víz lefolyik a Dunán, meg is gondolhatja magát. Erre az esetre Karesz mentora azt ajánlotta, hogy ki kell tölteni az ajánlatot dátum nélkül, és a megbeszélt időpontban csak befizetni kell és ledátumozni, így nem is kell újra leülni!

Herkentyű

Egy születésnapi ajándék nemcsak valamilyen ajándéktárgy lehet, hanem egy finom étel is. A klasszikus torta helyett Karesz ma egy tenger gyümölcseivel készült tésztát kapott vacsorára a párjától, aki tudta, hogy Karesznek ez a gyengéje. Egy nő tudja, hogy a férfi szívéhez az út a gyomrán keresztül vezet…

Gépíró

Egy nagyobb léptékű adminisztrációs munka nem csak szellemileg megterhelő, de a gépírás miatt lassan is halad annak, aki lassan gépel. Megoldás lehet, ha ketten csinálják, az egyik gondolkodik, a másik gépel. Így gyorsan elkészül és nem is olyan fárasztó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése