2013. szeptember 17., kedd

2013.09.11. Szerda

2013.09.11. Szerda
Bogár a fülben
Ha az információ már az ügyfél birtokában van, az olyan, mintha bogarat tetszünk az ember fülébe. Nem hagyja nyugodni, és egyszer csak ő jelentkezik. Karesz tavaly az elsők között hozott tető alá egy olyan megoldást, melyet egy év elteltével ki lehet egészíteni újabb elemekkel. Mivel már hónapokkal ezelőtt felvetette a kiegészítés lehetőségét, most egy percbe került, hogy megbeszélje, szükség van arra a kiegészítőre. Hétvégén lehet kitölteni a papírokat!

Elefánt

Egy nagy léptékű munka az elején ijesztő lehet, hiszen hogyan lehet annyi mindent elvégezni, még ha idő van is rá bőven. Karesz jelentése 800 tétel rögzítését jelenti, de már nekiállt és úgy látja, halad is vele. A megoldás egyszerű! Hogyan lehet megenni egy elefántot? Apró falatonként!

Összevetés



A legjobb megoldás azért a legjobb, mert a kategóriájában nincs jobb. És azért nincs, mert akiknek ez a dolga, összehasonlítják valamennyit és ez alapján választanak. Ezt senki más nem tudja így elvégezni, főleg nem egy átlagember. Ő tehet összehasonlításokat, elhiheti a reklámokat, de objektív nem tud lenni. Márpedig kinek az érdeke, hogy a legjobb megoldással rendelkezzen? Pont neki! Akkor pedig érdemes olyanra hallgatni, aki független és az ő érdekét nézve szelektál. Karesz ezt bemutatta a mai ügyfelének, így ő elő is húzott a fiókból egy megoldást. Lehet, hogy érdemes lenne jobbra cserélni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése