2013. január 8., kedd

2012.12.31. Hétfő

2012.12.31. Hétfő
Nyomorultak
Szilveszteri mozizás? Miért ne? Ez a nap nem csak evés-ivás-mulatozásról szólhat, belefér más szórakozás, netán egy kis kultúra is. A Nyomorultak musical-filmváltozata a lebilincselő cselekményen túl az ismerős (sláger) dallamokkal igazán hatásos és magával ragadó élményt szolgáltatott.

Séta Szennában




Ha valakinek házvásárlási/házépítési tervei vannak, annak realizálásához első lépés a leendő ház, vagy legalább a megálmodott épület pontos részleteinek megtalálása, kézzelfoghatóvá tétele. Karesz álma egy parasztház a Zselicben és ezen a napon kedvesével háznézőbe indultak. Találtak is szépet, klasszikust, modernt, felújítandót és készet, jó és rossz példákat, és sok olyant, amilyen a leendő háznak lennie kell. Az viszont már biztos, hogy milyen nem lesz!

Szilveszteri főzőcskézés
Szilveszterre-újévre malacot, hoigy kitúlja a szerencsét! Így a menü jó minőségű sertésirsliből lecsós virsli rizzsel, ami megint csak jó, mert apró magokból áll, ami sok pénzt jelent. Holnapra alencsefőzelékhez a lencse beáztatva. Ha a babonaság nem is segít, de finom, az biztos. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése