2013. január 30., szerda

2013.01.29. Kedd


2013.01.29. Kedd
Tudás vagy hit?
A sikeres üzletkötés szakmabeli tudás vagy önmagunkba vetett hit kérdése? Karesz szerint kevés tudással és megfelelő hittel is lehet sikeres az ember, hiszen ki az, aki többet tud egy termékről? Az ügyfél mindenképpen kevesebbet, így a kimerítő tudás szükségtelen. Egy sikeres igazgató mégis azt tanítja, hogy ha nem ismered a terméket, nem fogsz hinni abban, hogy jót adsz az embereknek. Ezért kell jól megismerni a termékeket, és nem azért, hogy ezt a tudást ráömlesszük az ügyfélre.

Felkészülés
Karesz benevezett a Kaposvár Dombjai Farsangi Félmaratonra, de elseje óta nem edzett még rá. Ma megkezdte a felkészülést, először csak 5 km-el a futópályán, és meglepően jól ment. Ha a formába hozásra ennyi idő kevés is, az átmozgatás mindenképpen hasznos. Hajrá Karesz!!!

Hírlevelek
A hét vége felé számos rendezvény lesz a futással kapcsolatban Kaposváron: Fuszekli Hendikep csütörtökön, szombaton Bozsó Zoltán Ironman bajnok előadása a Városházán, vasárnap pedig Kaposvár Dombjai Farsangi Félmaraton. Mindezek hirdetményeit elkészíteni, eljuttatni az érdekelteknek Karesz vállalt egyesületi feladatai közé tartozik, melyet sikerült is időben teljesíteni. Köszönet nem jár érte, de ha sikeresen lezajlanak az események, az éppen elég ahhoz, hogy Karesznak jó érzést okozzon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése