2013. január 16., szerda

2013.01.09. Szerda

2013.01.09. Szerda
Hajnali vadászat
Az esti vadászat a legáltalánosabb, hiszen világosban lehet bejárni a terepet, majd mire besötétedik és a vadak is előjönnének, már minden elcsendesedik, így jó esély van a sikerre. Reggel viszont sötétben kell kibotorkálni, zavarni a csendet, így kérdés, hogy mire kivilágosodik, lesz-e vad, amelyik kimerészkedik. Karesz és párja ezt próbálta ki, teljesen eredménytelenül, még egy egeret sem láttak, csak hideg volt és hóesés. A táj viszont szép és jó volt a hidegben összebújni…

Évzárás, újévi tervek
Az elmúlt év tapasztalatainak levonásából, sikereiből és sikertelenségeiből építkezve lehet megtervezni a következő évet. Ha az előző év eredményei szerények, de fejlődést mutatnak, az éppen elég ahhoz, hogy a következő évre vérmesebb tervet készítsünk. Az újévben keresni 10 millió forintot, elég merész terv. Hajrá!

Sajtos csirkemell
Végy 1 kg csirkemell filét, 20 dkg füstölt sajtot, egy nagy pohár tejfölt, 2 bögre rizst és kérd meg a barátnődet, hogy készítsen neked sajtos csirkemellet! Isteni lett, hála Karesz párjának. Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése