2013. február 5., kedd

2013.02.03. Vasárnap


2013.02.03. Vasárnap
Farsangi Félmaraton




A kezdődő hózáportól fellelkesült, és a metsző széltől felfrissült 500 fős mezőny 11.00 órakor indult el meghódítani Kaposvár 7 dombja közül 5-öt, hogy a 21.195 métert leküzdve a város legszebb pontjait sorba véve visszaérkezzen a főtérre. A dobpergés, a futótársak és út menti szurkolók biztatása, a frissítőnek felszolgált mazsola-aszaltszilva-mogyoró csipegetése, az utolsó nagy emelkedő futva leküzdése, a házi pálinkáját kínálgató ember és a véghajrá tette igazán színessé és élménydússá a mai futást Karesz számára, aki jóleső érzéssel, sérülés nélkül érkezett a célba.

Dagonyázás
Az átfagyott-elcsigázott testnek a legjobb, ha a 38 fokos termálvízben egy órát lazít az ember. Ezt nemcsak karesz fogadta meg, de még sokan a futók közül, élve a fürdő kedvezményes felajánlásával. Köszönjük néked Kaposvár…

Gombakrémleves
A félmaratont teljesítő Karesz nem csak pihenésre, de valami kiadós és finom levesre is vágyott, amit a párja meg is főzött neki. Míg az egy órás lazítással (alvással) regenerálódott, addig el is készült az isteni Gombakrémleves fokhagymás pirított kiflivel, mely igazán jót tett nem csak a gyomornak, de a léleknek is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése