2013. február 22., péntek

2013.02.18. Hétfő


2013.02.18. Hétfő
Vadászjegy
Az éves vadászjegy kiváltása nemcsak kötelesség, hiszen e nélkül az ember a vadászpuskáit sem jogosult tartani, hanem az elmúlt vadászév lezárása és az új megnyitása. Karesznak az elmúlt évben voltak szép élmények, de voltak lemondások is, nagy eredmény ugyan nem volt, de elégedetlen sem lehet. Az új vadászjegy még üres, van rá 365 nap, hogy megtöltse élményekkel!

Lottónyeremény

Sokan arra alapozzák a jövőjüket, az életüket, hogy nyernek a lottón, és talán pont ezért nem nyernek. Karesz nem erre alapoz, ezért nyert is a múlt heti hatos lottó húzáson egy 3-ast. Ez pont elég volt arra, hogy a megjátszott összeget visszakapja és még maradt 600 Ft. Amiből lehetett venni 2 csomag lovas kártyát a kislányának. Mindenki örülhet!

Apa szárnyakat ad
Karesz nemcsak szeretet, törődést, foglalkozást ad a kislányának, hanem lehetőség szerint azokat a kívánságait is teljesíti, melyek a gyerek épülését is szolgálják. A jelmezbáli szereplés a gyerek kreativitásának és a szülő segítőkészségének is próbája. A jelmezt elkészítése azonban nehezen megy a gyerek nélkül, hiszen próbálni is kell. Ma jutott arra 1 óra, hogy a szárnyak papírsablonja is elkészüljön, így apa ezzel már tud dogozni a héten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése