2013. február 22., péntek

2013.02.20. Szerda



2013.02.20. Szerda
Csak röviden
Vannak emberek, akik mindig rohannak, ezért nehéz őket leültetni 1 órára. Ilyenkor le kell őket ültetni 10 percre, amiből így is könnyen 1 óra lehet. Karesz mai érdeklődője a koncepciót ugyan nem hallotta, de a megoldásokról részletes tájékoztatást kapott, és nem állt fel 10 perc után. Mi több, érdeklődést is mutatott, úgyhogy jövő héten folyt. köv…

Születésnapi ötlet
A futó egyesület elnökségi tagjaként Karesz nemcsak a nagy nyilvánosság részére szervezett eseményeken, hanem zárkörű rendezvényeken is részt vehet, így meghívást kapott egy kedves futótárs születésnapi partijára. Bár valószínűleg nem tud ott lenni, de az ajándékötletekben és kivitelezésben szívesen segít.

Ismerkedés
Ha az embert beajánlják valahová, az a legjobb módja az új ismeretségek megkötésének. Így járt Karesz is, aki egy elégedett ügyféltől kapott ajánlást és kereste meg azt a házaspárt, akik így nagyon szívesen fogadták. Egy órán nem is meséltek másról, mint magukról, az életükről, és ez nem tűnt faggatózásnak. A végén persze szó esett az együttműködésről, ami nagyon bíztató eredménnyel zárult.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése