2013. február 22., péntek

2013.02.21. Csütörtök


2013.02.21. Csütörtök
Döntéshozó
Sokan vannak úgy, hogy nem hoznak azonnal döntést pénzügyi kérdésekben. Ha az információ átadás sikeres volt, akkor a döntésképtelenségnek a fő oka, hogy nem a döntéshozó ült az asztal túlsó oldalán. Ekkor csak egy megoldás van: egy újabb alkalom megbeszélése, amikor már a döntéshozó fél is jelen lesz. Hogyan lehet a munka mennyiségét felére csökkenteni? Úgy, hogy nem végzed el kétszer!

Egyedül nem megy

Közeleg a bevallás határideje, és ha a tevékenységek nagyon szerteágazóak, az nagymértékű gyűjtőmunkát igényel, hogy az alapadatok összeálljanak. Ebben ritkán kap segítséget Karesz, legtöbbször saját kezűleg kell kibogarászni az adatokat. Ma azonban segítséget kapott, így az egyik nagyobb részterület kimutatásait egy kollégája készíti el, már csak nyomtatni és aláírni kell.

Utolsó simítások
Hétfőn volt a jelmezes főpróba, holnap pedig a díszbemutató. A jelmez összekészítve, kellékek, kiegészítők, plusz az utolsó simításhoz anyagok bekészítve, szállításra készen. Holnap reggel lehet vinni a premier helyszínére. Hogy mennyire lett jó a végeredmény, az csak ott fog kiderülni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése