2013. február 11., hétfő

2013.02.08. Péntek


2013.02.08. Péntek
Bátorság

Vannak olyanok, akiket az ember nem szívesen keres meg, mert vagy a pozíciójuk vagy a hírük miatt olyannak tűnnek, akikkel nehéz egyezségre jutni. Inkább mennénk az oroszlán barlangjába. Ha azonban segítséget kérnek tőlük, akkor sokkal könnyebb a találkozót összehozni, így ráadásul nála pattog a labda, hiszen kíváncsi arra, miben tud pont ő segíteni. Érdemes megpróbálni.

Jelentkező
A futó egyesület jó hírét leginkább azok az események viszik, melyeken a csapat versenyzői, de még inkább szurkolói szinten képviseltette magát, hiszen egy egyen póló, zászló, és egy vidám csapat nagy feltűnést kelthet. Erre az is jó példa, amikor egy új tag jelentkezik az egyesületbe, mert látta, hallotta és szimpatikus volt számára a társaság. Az elmúlt év eseményei, az idei tervek valamint Karesz segítőkészsége tovább erősítette az érdeklődést. Már csak egy közös rendezvény kell, hogy a jó benyomás megerősödjön.

Közös futás
A futó egyesület egyik elnökségi tagja egyben futónagykövet is, ebben a minőségében az amatőr futók összeszervezése és megmozgatása is az egyik feladata. Az általa szervezett közös futás jó alkalom az egyesületi és azon kívüli futók számára, hogy csoportosan, és ne magányosan megmozduljanak péntek este. A közös futás, amin Karesz és az új egyesületi tag-jelölt is részt vett tette fel a pontot az i-re, mert nem csak a csapat, de a közös futás is jó benyomást tett a jelöltre, így eldöntötte, hogy belép az egyesület tagjainak sorába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése