2013. február 7., csütörtök

2013.02.06. Szerda


2013.02.06. Szerda
Sületlenségek





A vizsgaidőszak alatt a vizsgáztató tanárok sokszor egész nap állják a sarat, csak hogy a diákok tudásáról (vagy nem tudásáról) meggyőződhessenek. Azonban felkészületlen diák nem csak régen volt, hiszen ez ma a reneszánszát éli, mivel tanulni már nem divat. Ez nem jelenti azt, hogy mély hallgatásba burkolóznak az ismeretlen kérdések hallatán, pont ellenkezőleg: olyan sületlenségeket mondanak, melyeket érdemes megörökíteni az utókornak. Karesz is beletekintett egy ilyen gyűjteménybe egy kollégája jóvoltából, mely szép emlékeket idézett a hajdanvolt középiskolás évekből…

Prezentáció
Karesz a jövő heti nagy ugrásra készül, azaz összeállította a prezentációra meghívandó emberek névsorát. Ha csak a fele is eljön, akkor hatalmas sikerre lehet számítani. És nem csak ő, hanem a párja is hív vendégeket, ami a közös munkát is fellendítheti. Hajrá!

Tervek
A tervszerű munka nemcsak arról szól, hogy reggel eltervezzük, mit teszünk aznap, hanem heti,havi, éves terveket is készítünk, és azt be is váltjuk. Ennek jegyében a havi terv teljesítése érdekében Karesz kicsit felpörgeti az eseményeket és a heti tervet megduplázta. Inkább legyen nagy a terv és valósuljon meg belőle kevés, mint kicsi a terv és az eredménye semmi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése