2013. március 5., kedd

2013.02.22. Péntek


2013.02.22. Péntek
Cukros bácsi
Eljött az utazás napja, ma délután utazás a Miskolci Kocsonyafesztiválra. Karesz meglepetést tervez a résztvevőknek, ehhez be is vásárolt mindent, már csak az egyik legfontosabb kellék, a süvegcukor hiányzott. Ezt azonban ma reggel kapta meg ajándékba egy kedves barátjától, így már teljes a felkészülés a remélhetőleg nagyon kellemes hétégére.

Iskolafarsang

A legszebb farsangi jelmez elkészítése nemcsak hiúsági kérdés, de verseny is, legalábbis többnyire… Az idén nem volt értékelés, egyébként nagyon helyesen, hiszen a többi gyerek mind úgy érezné, veszített. Viszont a tanító néni külön megdicsérte a cinke jelmez elkészítőjét, azaz Kareszt. Ez még a győzelemnél is jobban esett!

Utazás… Időben érkezés
A Miskolci Kocsonyafesztiválra az egyik csapat Karesszel indult, azonban a farsang miatt 1 órás késéssel. Félúttól már havazott, Miskolcon pedig igazi mély hó fogadta az utazókat. Térkép híján kicsit keresgélni kellett a szállást, de a járókelők segítettek. Ennek ellenére majdnem utolérték a korábban indulókat, így a megérkezéskor már a vacsorától együtt lehetett a társaság. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése