2013. június 11., kedd

2013.05.25. Szombat

2013.05.25. Szombat
Séta az erdőben
A kora nyári erdő üde zöld és sűrű. Ilyenkor a legszebb a kirándulás, és még arra is van esély, hogy gombát találjunk. Karesz a párjával el is mentek sétálni az erdőbe, míg a kislánya lovagolt. Mivel a lovaglópálca eltűnt, Karesz vágott egy som pálcát, hiszen az tartós és ingyen van. Rejtélyes módon azonban a pálca eltűnt, amikor egy percre letette egy fa mellé. Talán egy erdei manó vagy kobold csenhette el…

Lovas show
Karesz kislányának mindene a lovak, így gyereknap alakalmából mi is lehetne szebb ajándék, mint egy nagyszabású lovas-show, mely éppen ma jár a városban. Az első sorból figyelve igazán látványos és izgalmas volt a bemutató. Mivel jól érezte magát, az ajándék elérte a célját: élményt adott!

Dicséretek
A jó tanulmányi eredmények nem elégségesek ahhoz, hogy egy ember az életben jól érvényesüljön, ahhoz az emberekkel jó viszonyt kell kialakítani és a kapcsolatokat ápolni. Ezért Karesz kislánya erre a hétvégére azt a feladatot kapta, hogy gyűjtsön be minél több dicséretet. Ezért ő mindent meg is tett, igazán példásan viselkedett Karesszal és a párjával, így méltán kapta meg az áhított dicséretet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése