2013. június 17., hétfő

2013.06.08. Szombat

2013.06.08. Szombat
Cinege
Karesz kislánya nagyon szereti a madarakat, sokat foglalkozik velük, nézegeti, olvas róluk lerajzolja és mindenféle anyagból készít is madarakat. Karesz régi, szép emléke, amikor egyszer madárgyűrűzésen került közelebbi kapcsolatba a madarakkal, ezért a kislánya számár is szervezett egy ilyen alkalmat. New is kellett csalódni, mivel rendkívül izgalmas és érdekes volt, amikor a kislány végre kezébe foghatott olyan madarakat - köztük a széncinegét is - melyeket eddig csak messziről nézhetett.

Gyerekzsúr
Ami egy gyerek öröme, az a szülőnek is öröm. Karesz kislánya mindenképpen el akart menni az osztálytársa születésnapi zsúrjára, és erről semmilyen csábítás ellenére nem volt hajlandó lemondani. Így aztán mindenkinek megvolt az öröme, hiszen a kislány bulizhatott, az apa pedig addig mehetett a dolgára. Ha egyszer mindenkinek jó…

Felpörögve

Madárfogás, gyerekzsúr, az ember azt gondolná, hogy ennyi egy gyereknek is elég, hogy egy kicsit elfáradjon. Nem úgy Karesz kislányának, aki az esti közösségi program alkalmával először ló akart lenni és körbe futott ügetve-vágtázva, majd mikor meglátta, hogy kosárlabdázni is lehet, labdát szerzett egy nagyfiútól és képes volt órákat játszani és zsákolni. Utána már nem kellett altatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése