2013. június 25., kedd

2013.06.18. Kedd

2013.06.18.  Kedd
Tisztázó beszélgetés

Kimondani azt, hogy valami nem megy, meglehetősen nehéz dolog, viszont elengedhetetlenül szükséges annak érdekében, hogy tovább lehessen lépni. Karesz egyik munkatársjelöltje ma végre kimondta azt, ami már régen sejthető volt: most nem tud az üzlettel foglalkozni. Innen már lehet tovább lépni, és azzal foglalkozni, aki alig várja, hogy dolgozhasson és ehhez igényli is a segítséget.

Cseresznyeszezon
Karesz édesanyja híres arról, hogy a tartósított zöldségek- gyümölcsök, azaz savanyúságok és kompótok tömege kerül ki a keze alól, nagyon jó minőségben. Ezzel ellátja az egész családot télire való vitaminbombával. Most a cseresznye szezonja van, így Karesz és a párja a szedésben segédkeztek, persze közben kóstolgatták is rendesen az édes gyümölcsöt. Fütyülni nem volt kötelező!

Jó kezdés


A jó kezdés megadja a motivációt a folytatáshoz. Ha már az első hetekben sikerélményt él meg egy kezdő, akkor a lelkesedése és kitartása meglesz a további, nagyobb sikerekhez is. Ha azonban ez elmarad, akkor csökken az esély arra, hogy a kezdő ne ragadjon meg azon a szinten, ahol éppen van, Ezért mindent meg kell tenni az eső hetek sikeres érdekében. Karesz új munkatársa ma két tárgyalás is lebonyolított, melyek csak részben értek el sikert, de egy eredmény biztosan van: átesett a tűzkeresztségen. A segítő, motiváló kiértékelés pedig hozzájárul az egyre sikeresebb és sikeresebb tárgyalásokhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése