2013. június 17., hétfő

2013.06.10. Hétfő

2013.06.10. Hétfő
Önállóan
A vezető nem csak egy titulus, amit munkatársként elérhet egy ember, hanem egyben kötelezettség is, aki maga maga tervezi és szervezi a saját és munkatársai munkáját. Ehhez azonban a heti rendezvényeket is magának kell szerveznie, hogy a munkatársai azt másolhassák, amit mutat nekik és ne azt, amit másoktól látnak. Ezért Karesz mentora is arra biztatta az újdonsült vezetőt, hogy éljen a lehetőséggel és vegye kezébe a hálózatának irányítását. Ez lehetőség és kihívás is egyben, de segítség lesz, az biztos!

Duplikáció
Karesz új munkatársai eddig azt tették, ami a nagy könyvben le van írva, és amit Karesz javasolt nekik. Így nem kellett semmit sem kitalálniuk, így magabiztosan építhetik a saját üzletüket. Erről szól a hálózati munka legfontosabb tényezője, a másolódás, azaz a duplikáció.

Bicikli

Már hetek óta szervezés alatt volt, hogy Karesz párja kaphasson egy olyan biciklit, amivel az Ironman váltóban részt tudna venni. Az első kerékpár nem volt hozzáférhető, a második viszont összejött, de sajnos azért nem kellett a gazdájának, mert kerékpárbalesetet szenvedett és sokáig lábadozik. A bicikli régi, de jó állapotú, remélhetőleg megfelel verseny, de legalább edzés célra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése