2013. június 11., kedd

2013.06.01. Szombat

2013.06.01. Szombat
Belépő
Egy társaságba való beilleszkedésnél jó pont az, ha valaki jól nyit a többiek felé és maga mellé tudja állítani az embereket. Karesz új jelöltje egy finom pálinkával alapozta meg azt, hogy a többiek jó szívvel gondoljanak rá. A belépő sikeres volt…

Interaktivitás
A havonta megrendezésre kerülő képzés célja, hogy az újak figyeljenek és jegyzeteljenek. Ha kérdés van, írják fel és szünetben beszéljék meg azzal, aki meghívta őket. Ma viszont éppen Karesz volt az, aki megszegte a hallgatás és jegyzetelés szabályát azzal, hogy az előadóval kommunikált. Ezt talán a családias légkör okozta, viszont az új jelölt szintén bekapcsolódott a csevejbe, így az előadás interaktívvá vált. Mivel azonban a kérdések és észrevételek jók voltak, nem zavarták meg a képzés menetét. Így Karesznak nem volt miért elnézést kérni.

Talált kincs
Az előadásokon tapasztalt aktivitás és a szünetekben mutatott érdeklődés alapján Karesz vezetőtársai úgy ítélték meg, hogy az új jelölt egy kincs és gratuláltak Karesznak, hogy ilyen ügyes és felkészült emberrel jött el. Ugyan még rengeteg munka van hátra, de az alapok jók, erre lehet építkezni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése