2013. június 13., csütörtök

2013.06.06. Csütörtök

2013.06.06. Csütörtök
Elmaradás
Ha az ember egy dologra koncentrál, akkor bizony előfordul, hogy más dolgok háttérbe szorulnak. Karesz is így járt, amikor a második munkakörének feladataiban került elmaradásba. Szerencsére ez ma kiderült, így van lehetősége behozni az elmaradást!

Térjünk a lényegre
Karesz nemcsak a futóegyesületének egyik elnökségi tagja, hanem a női futó váltó csapatkapitánya is. Ezzel a feladattal lehetőségek is járnak, ami ma is bebizonyosodott.
A nevezési díjak rendezése közben egy pillanat alatt a pénzre terelődött a szó, és mivel nem siettek sehová, mindjárt sort kerítettek egy üzleti beszélgetésre. És nem is haszontalanul, hiszen amit bemutatott, arra mindenkinek szüksége van. Már csak élni kell a lehetőséggel…

Újra és újra


Ha készen állsz a tanulásra, megjelenik egy mester. Bár Karesz még szintén tanulja a szakmát, annyit már most is tud, amivel a karrierben a mai szintre jutott, így másnak is meg tudja tanítani, hogyan juthat el ugyanoda. Ha pedig már eljutott arra a szinte, akkor Karesz már a következő szinten lesz, így megint csak lesz mit megmutatnia. És így tovább. Az új jelölt pedig nagyon is szomjazik a tudásra, így ma is gyakoroltak és gyakoroltak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése