2013. június 13., csütörtök

2013.06.07. Péntek

2013.06.07. Péntek
Kakastöke

Ha lehetőség van új dolgokat kipróbálni akkor nem szabad elmenni a lehetőség mellett. Karesz ma meghívást kapott egy jó nevű étterembe, ahol a ház specialitása a kakastöke pörkölt. Élve ezzel a kihagyhatatlan ajánlatta Karesz ki is próbálta és nem bánta meg. Aki bánhatta, az legfeljebb a kakas lehetett. Béke poraira…

Zivatar

A természet erői hatalmasak, hatalmasabbak az embernél. Ha ezt el tudjuk fogadni és nem hadakozunk ellene mindenáron, akkor annak láthatjuk, ami valójában: egy csodálatos természeti jelenségnek. A mai zivatar előtt a gyülekező felhők fantasztikus és vészjósló formákat vettek fel, melyek három hullámban özönvízszerű esőt hoztak a városra, folyóvá változtatva a mélyebben fekvő útszakaszokat. Túl azon, hogy sok ember és pince elázott, igazán izgalmas és látványos jelenségnek lehettünk tanúi.

Kihívás


Mindenkit más motivál, van, akinek kisebb, van, akinek nagyobb céljai vannak. Ha viszonylag kisebbnek is tűnik a cél, fontos, hogy az illető számára legyen reális és motiváló. A túl nagy cél, már lehet, hogy nem reális, ijesztő és inkább demotiváló, azért már nem feltétlenül tenne meg mindent az ember. Karesz ma ennek szellemében tűzött ki egy olyan célt a munkatársával, mely számára kihívást is jelent, és ez a legfontosabb! Ha jó a cél, akkor lesz hit, akarat és lelkesedés is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése