2013. június 17., hétfő

2013.06.11. Kedd

2013.06.11. Kedd
Hozz egy embert!
Ha egy csapatot kell bővíteni, a jelszó ugyanaz, mint régen: mindenki hozzon egy embert. Karesz új munkatársa ezt megfogadta, és elhozta a párját, akit szintén érdekel az üzlet. Így kell ezt csinálni!

Jó ajánlás
Egy jó üzleti beszélgetés nem zárulhat úgy, hogy az ügyfél nem ad legalább egy pár ajánlást. Karesz kapott is és az ajánlott személlyel sikerült is a mai napon leülni egy beszélgetésre. Mivel nyitott volt és érdeklődő, valamint az egyik megoldás is érdekelte, ez egy jó ajánlás volt. Ezek alapján olyan nem fordulhat elő, hogy valakinek egyszer csak elfogynak az ismerősei. Kérjen ajánlást!

Munkafüzet

Ahhoz, hogy egy üzleti rendszert egy kezdő is jól tudjon alkalmazni, olyan eszközök kellenek, melyekben minden rögzítve van, azaz semmit sem kell kitalálni, így könnyen másolható az, amit a profik már régóta alkalmaznak. Ez az eszköz egy jól felépített munkafüzet, melyben nemcsak információ van, hanem kérdések is az információ alkalmazása érdekében. Karesz új munkatársa mára ezt elkészítette és együtt kiértékelték, így téve helyre a dolgokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése