2013. június 25., kedd

2013.06.16. Vasárnap

2013.06.16. Vasárnap
Törlesztés
Karesz nem szeret tartozni senkinek, azonban a múltkor kért szívesség kapcsán úgy érezte, nem megfelelően járt el, így maradt egy kis neheztelés. Ezért aztán, amikor újabb segítséget kért tőle a barátja, soron kívül teljesítette, így törlesztette a korábbi adósságát is. Pár perces munka, és kiderült, nincs is akkora baj, ezzel az idegeskedést el lehet felejteni!

Gyakorlás

Hogyan lehet az elméletet gyakorlati tudássá változtatni? Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Mert hiába az elméleti tudás, ha a gyakorlatban még nem lett kipróbálva. Olyan ez, mint egyedül sakkozni - ellenfél nélkül mindig te győzöl… Karesz ma két munkatársával gyakorolták a tárgyalást, ugyan még csak szimulált helyzetekben, de ez is jó a készségek kifejlesztésére.

Közös edzés

A páros edzés nemcsak érdekesebbé teszi a munkát, de a kitartást is növeli azzal, hogy a társak egymást motiválják, biztatják. Ha pedig a magánéletben is társak, akkor a kapcsolat is erősödik, hiszen az edzés is egy közös élmény. Karesz és a párja ma biciklis edzést csináltak, melyet egy másik hasznos programmal is kiegészítettek. Csak így tovább!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése