2013. június 11., kedd

2013.05.26. Vasárnap

2013.05.26. Vasárnap
Álmok-célok-tervek

Ha álmokról és célokról beszélünk, akkor valami olyasmit teszünk, amit az emberek 95 %-a nem tesz. Ennél fogva, ha a többség a normális, akkor az álmokat szövögetők a nem normálisak. Viszont csak nekik van esélyük arra, hogy nagyot fordíthassanak az életükön. Karesz és új munkatársa terveinek is az a célja, hogy az álmok megvalósítása érdekében megtervezzék az oda vezető lépéseket. Hajrá!

Önállóan
Karesz eddig minden alkalommal külső segítséget vett igénybe ahhoz, hogy az új munkatársakat kiválassza, mivel nem hitt abban, hogy egyedül képes a kiválasztás szempontjainak megfelelő, kölcsönös bizalmon lapuló együttműködés kialakításra.
Ma viszont nem kaphatott segítséget, így egyedül folytatta le a felvételi beszélgetést. És maga is meglepődött, hogy minden jól ment és a végén egymás kezébe csaptak. Kezdődhet a munka!

Újdonság ereje

Karesz ma esti tárgyalásának célja elsősorban az ajánlások megszerzése volt, a megoldások közvetítése nem is lehetett, hiszen a partner már elmúlt 70 éves. Számára a hallott információk az újdonság erejével hatottak, mint azt ő is bevallotta. Ezek szerint a bemutatott megoldások - az előítéletekkel ellentétben –tényleges szükségletre adnak jó megoldást. Ajánlani pedig fogja, ez nem is kétséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése