2013. június 11., kedd

2013.05.28. Kedd

2013.05.28. Kedd
Tengerparti futás

Karesz ma reggel végre újra hódolhatott annak a szenvedélyének, hogy hajnalban a tenger partján futhatott egy órát, így megismerve a környéket, az ébredező várost. Felfedezte a sok kis rejtett öblöt, a kis kávézókat, az elvadult házikacsát, a tiszta sétányokat, az épülő kikötőt és az omladozó, elhagyott szállodákat. A felfedezésen túl a jó levegő és a reggeli fények tették igazi élménnyé a reggeli futást.

Kemény munka
A gyönyörű helyszín, az első osztályú ellátás és a jó társaság nem annyira a pihenést, mint a tanulást, a kemény munkát szolgálták. Karesznak és társainak volt is része a gyakorlásban és a tanulnivalók elsajátításában a feszített órarendnek megfelelően. Este jól fog esni a lazítás!

Figyelem

Míg Karesz tanult és gyakorolt, otthon azt hihették, hogy csak pihen és élvezi a tengert. Erről tanúskodtak azok a telefonok is, amiket a párjától és barátaitól kapott, és sikerült is megnyugtatni őket, hogy itt bizony kemény munka folyik. Ebből is látszik, hogy az otthoniak figyelnek, így Karesz példát tud mutatni abból, mit lehet elérni kitartó munkával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése