2013. július 2., kedd

2013.06.28. Péntek

2013.06.28. Péntek
Pozitív
Mi az, ami egy embert jobb, hatékonyabb és eredményes munkára sarkallja? A belső késztetésen kívül természetesen a pozitív külső megerősítés, a pozitív kontroll. Ha valamit jól csinálunk és azért dicséretet is kapunk, eszünk ágában sincs azontúl rosszul csinálni. Így van ez Karesz munkatársánál is, akinek az eredményeit már a legmagasabb szinten is elismeréssel fogadták…

Közös téma
Lehet beszélgetni sok mindenről, időjárásról, politikáról, bár ezek olyan dolgok, amiket a legtöbb ember nem szeret és ráadásul semmilyen befolyása nincs a dolgok alakulására. Mennyivel több értelme van a közös passzióról, hobbiról és olyan dolgokról beszélgetni, melyek örömet okoznak és magunk választjuk meg, hogy mikor és mennyit foglalkozunk vele. Az emberek többsége mégis az előbbi témákon rágódik. Karesz egy régi osztálytársával a motorozás szépségeit boncolgatva tudtak olyan témákat is érinteni, melyek nemcsak kellemesek, de hasznosak is.

Kell a gyümölcs


Karesz kislányának egyik kedvence az apró sárgabarack (nem a nemes kajszi), mert lédús és édes, és akár egyben be lehet kapni, olyan kicsi. Ilyen terem a nagypapa szőlőjében is, és ebből hozott apukája egy nagy adagot, hogy élvezhesse a nyár ízeit. Mellette a barack, málna és cseresznye fokozta az ízek kavalkádját. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése