2013. július 19., péntek

2013.07.09. Kedd

2013.07.09. Kedd
Rendezett számla
Karesz számára különösen fontos, hogy ne tartozzon senkinek, főleg, ha barátról, ismerősről van szó. Ezért ma reggel az első dolga az volt, hogy kifizette a tegnap elkészült bicikli alkatrészeinek árát. Kicsit több volt, mint amire számított, de így is nagyságrendekkel olcsóbb, mintha szakszervizben javíttatta volna.

Szülinap
Karesz kislányának ma van a 9. születésnapja, de csak a hétvégén fognak találkozni. Ezért ma az első dolga az volt, hogy felhívja telefonon. Örült is neki, de annak még jobban, hogy hogy 2 nap múlva találkoznak.

Ügyfélgondozás
Egy ügyfél nem csak addig ügyfél, amíg aláírja a szerződést és befizeti a díjat, hanem azután folyamatosan. Ha kérdés van, vagy új információ merül fel, a munkatárs rendelkezésre áll. Karesz ma csak 10 percet töltött el az egyik ügyfelével, de egy kérdést máris tisztáztak és szóba jött egy lecserélendő szerződés is. Újabb lehetőség, minimális munkával!

Bor mellett


Ha valaki a mentorától tanulhatja el a szakma fortélyait, azért érdemes messze is elmenni és minden kényelmetlenséget vállalni. Karesz viszont csak 20 percet biciklizett és egy hűvös teraszon finom habzóbort kortyolgatva okulhatott. Ez nemcsak nagyon kellemes, de hatékony módja is annak, hogy megtanulja azt, amit a mestere évtizedek alatt tapasztalt meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése