2013. július 4., csütörtök

2013.07.03. Szerda

2013.07.03. Szerda
Tükrözés
Hogyan kell tárgyalni valakivel, aki zárkózott és kicsit flegma? Ugyanúgy, ahogyan ő viselkedik: lazán és a bezárkózott emberekről hozott példákkal. Ezt nevezik tükrözésnek. Ha más lenne a kommunikáció, az csak ellenkezést váltana ki, de így egy oldalra kerülünk a partnerrel. Karesz ma részt vett egy ilyen megbeszélésen és meglepetésére pozitívan végződött, azaz megtört a jég.

Hasznosan
A legtöbb önfejlesztő módszer azt javasolja, olvassunk napi fél-egy órát. Akinek erre nincs ideje, hallgasson hanganyagot az autózás közben. Karesz ma egy hosszú utazáson vett részt, miközben végig egy olyan CD-t hallgatott, amely sokat lendített a jelenlegi hozzáállásán. Megtudta, hogy nagyon egyszerű módszerekkel a munkája hatékonyságát akár 1000%-al tudja megnövelni. Mától a kezében van az az ismeret, amivel ezt meg is tudja tenni. Hasznos utazás volt…

Nyugalom

Egy nap szabadság és zavartalan nyugalom és többet lehet haladni, mint egy hét alatt. Karesz ma összeállította azt az előadásanyagot, amit a hétvégén fog megtartani. Egy csendes iroda egy jó ebéd, nyugodt, kellemes környezet, és úgy halad a munka, ahogy kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése