2013. július 22., hétfő

2013.07.14. Vasárnap

2013.07.14. Vasárnap
Főpróba
Karesz és a párja ma megtartották az triatlon főpróbáját, azaz úsztak egy 1,9 km-es kört a gyékényesi tóban majd a 75 km-es biciklizés következet a hivatalos pályán, részben a 61-es főúton. A kerékpárt Karesz autóval követte technikai és egyéb segítséget nyújtva. Annak ellenére, hogy a bicikli váltója elromlott, a távot sikerült teljesíteni. Két hét múlva várhatóan minden rendben lesz.

Időben
Karesz már nem először kapta azt a megjegyzést, hogy pont időben érkezett, és ma is ez történt. Egy régi ismerőse szeretné a jövőbeni bevételeit olyan helyre befektetni, amit Karesz mutatott neki. Kár lett volna ezt az embert kihagyni, pedig majdnem ez történt, hiszen Karesz úgy is gondolhatta, nem érdekli egy volt pénzügyi tanácsadót az ő ajánlata. Pedig dehogynem, pontosan ezért volt ilyen érdeklődő.

Barackszüret

Karesz nagybátyjának udvarában egy nagy kajszibarack fa áll és az idén rengeteg rajta a termés. Mivel a párja szeretne lekvárt főzni, elmentek szedni belőle. Egy kis rázástól annyi hullott le, hogy megtelt a vödör, amit meg akartak szedni. Még egy ismerős házaspárnak is jutott belőle, ők is főzhetnek kedvükre. A maradékból pedig finom pálinka lesz Karesz édesapja jóvoltából…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése