2013. július 17., szerda

2013.07.07. Vasárnap

2013.07.07. Vasárnap
Mindig új
Sokan úgy gondolják, hogy egy oktatáson elég egyszer részt venni, hiszen mi új hangozhat el a korábbiakhoz képest. Karesz ennek ellenére úgy tapasztalta, hogy egyik képzés sem volt felesleges, mert mindig tanult valami újat. Egy neves trénertől származó mondás: „Ha volt egy jó hónapod, akkor a munkatársaidnak van arra szüksége, hogy te ott légy a rendezvényen. Ha volt egy rossz hónapod, akkor neked van rá szükséged!„ Milyen igaz!

Reális tervek
Nem mindegy, hogy a terv, amit papírra vetünk, csupán jól néz ki, vagy reálisan meg is valósítható. Karesz a következő havi terv összeállításához ezért a mentora segítségét kérte. Maga is meglepődött, hogy egy jól kinéző terv is milyen könnyen realizálható. Csak következetes munka kell hozzá!

Javítandó

Aki tisztában van a hiányosságaival, az tud is változtatni rajta. Aki azt hiszi, mindent tud, annak reménye sincs a pozitív változásra. Karesz munkatársa pontosan tudja, miben kell még fejlődnie, így mindent meg is tesz annak érdekében. Az ilyen munkatársakból lesznek a nagy vezetők…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése