2013. július 22., hétfő

2013.07.15. Hétfő

2013.07.15. Hétfő
Kontroll
Egy terv teljesítésének fontos eleme, hogy legyen egy folyamatos kontroll is, amivel ellenőrizhető, hogyan halad a terv megvalósítása. Ez nem feltétlenül külső ellenőrzés, hiszen nem a szigorú felügyelet a l, hanem az, hogy a terv készítője és végrehajtója reálisan lássa, mit is fog elérni abból, amit eltervezett azzal amit megtett. Innentől kezdve lehet változtatni a tennivalókon, rosszabb esetben a terven. Karesz és munkatársa ma délig készítette el ezeket az elemzéseket, ezzel megadva az alaphangot a hét hátralévő részének.

Jósda
Karesz mentorának hobbija a pszichológia, az emberi lélek és kommunikáció rejtelmeinek tanulmányozása és munkája során való felhasználása. Karesz egyik ügyfele tekintetében előre, mintegy szó szerint megmondta, mi lesz az illető válasza.  És pontosan az volt. Egy jósnő nem mondta volna meg jobban. Hogy lehet ennyire ismerni az embereket? Karesz ezt is szeretné megtanulni…

Segíthetek?

A segítséget érdemes elfogadni, főleg, ha olyan embertől érkezik, aki tényleg tud is segíteni, másrészt, ha valóban szükség is van rá. Karesz cégének igazgatója felajánlotta, hogy segít lezárni a befejezetlen tárgyalásokat, és ez különösen jól jött most, hogy csak pár nap van vissza a havi zárásig. Karesz tudja, hogy nem vár köszönetet érte, mégis hálás ezért a segítségért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése