2013. július 9., kedd

2013.07.06. Szombat

2013.07.06. Szombat
Debütálás
A szisztematikus munka meghozza gyümölcsét. Karesz nemrég kezdett önálló előadásokat tartani a helyi, városi tájékoztatókon, ma azonban eljött az ideje, hogy egy országos rendezvényen is kipróbálja magát. Bár az elején egy kicsit elfogyott a levegő, egészen jól belejött és a szakértők véleménye szerint egy nagyon jó előadás sikeredett. Mivel a bemutatkozás sikeres volt, mostantól Karesz tartja ezt az előadást. Amíg nem jön egy újabb ifjú titán…

Összetartás
Egy fárasztó szakmai rendezvény után egy beszélgetéssel és iszogatással megtoldott összetartás oldja igazán a hangulatot és ott lehet egy kicsit lazítani. Épülnek a kapcsolatok, mélyülnek a barátságok, és ha van kéznél pálinka, a pertut is meg lehet inni… többszörösen. Ahogy fogy az ital, úgy kerül elő egyre több vicc, köztük sok olyan, amit még a jelenlévők nem ismernek. Ennek csak egy veszélye van: az ember oldala megfájdul a nevetéstől.

Levegő


Van az úgy, hogy elég volt az iszogatásból és a nevetésből, ilyenkor egy esti séta során kitisztul a fej, rendeződnek a nap során kavargó gondolatok és kicsit felfrissülve jobban esik a pihenés is. Ezért Karesz és munkatársa a Balaton felé vették az irányt, ahol a nyáresti parti hangulat uralkodott. Bár nyüzsgött a beach és hangos volt a zene, a jó levegő helyre tette a dolgokat. Irány az ágy, holnap is lesz nap!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése