2013. július 17., szerda

2013.07.08. Hétfő

2013.07.08. Hétfő
Öreg szaki
Karesz biciklijének felújításában újabb akadály merült fel: a hajtókar rászorult a tengelyre. Hagyományos szerszámokkal a szerelő nem tudta leszedni. Karesz elvitte egy öreg szakihoz, aki mezőgazdasági gépek javításával foglalkozik, így látott már pár csodát. Ő megoldotta, keresztülvágta a tengelyt, mint Nagy Sándor a gordiuszi csomót. Ezután a tengelycsonkot már ki tudta ütni. Egyesek képesek a dolgokat túlbonyolítani…

Közeledés
Az új munkatárs elindítása nem egy esemény, hanem egy folyamat. Erről nem szabad megfeledkezni. Karesz is és az új munkatársa is egy évig érlelte a gondolatot, mielőtt belevágott. Ma egy újabb jelölt jött el a tájékoztatóra, aki már régóta kacérkodik a gondolattal. Az, hogy eljött és egy ismerősét is elhozta, azt jelzi, érdekli a dolog. Csak türelem kell hozzá és folyamatosan informálni az újdonságokról.

Végre elkészült

Talán még korai kimondani, de mára elkészült a triatlon versenyre felkészített bicikli a szerelőnél. Sok baja volt, de szerencsére ezek közben ki is derültek és ki lehetett javítani azokat. Inkább itt, mint a verseny közben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése