2013. július 9., kedd

2013.07.05. Péntek

2013.07.05. Péntek
Ingyenes jótanács
Egy év alatt sokat lehet tanulni, nem csak szakmai ismereteket, hanem az emberekkel való kommunikációt és legfőképpen hozzáállást, attitűdöt. Karesz ma egy volt munkatársnak adott információt, aki le volt nyűgözve attól, milyen alapos és korrekt tájékoztatást kapott a lehetőségekről. Annyira, hogy a jövőben is igényt tart a tanácsaira, ha lehet… Miért ne lehetne?

Bizalom
Ha egy ügyfél annyira bizalmába fogadja a tanácsadót, hogy teljesen rábízza a portfoliója kezelését, az egyrészt nagy megtiszteltetés és egyben nagy felelősség is. Ezt csak úgy szabad elvállalni, ha minden döntésről tájékoztatva van az ügyfél. De ha döntési helyzetekről kellően informálva van, akkor ez az ő döntése, a többi már technikai dolog. Karesz pedig minden igyekezetével azon van, hogy az ilyen bizalmat megszolgálja.

Építő kritika


Karesz egyesülete ma tartott értékelő megbeszélést a hétvégi verseny szervezéssel kapcsolatban, amihez csatlakozott egy új tag is, aki a jövőben szervezési feladatokkal kapcsolatban állt elő építő jellegű javaslatokkal. Abból indult ki, hogy a jelenlegi rendezvények nem elég érdekesek, de 5 konkrét javaslata is volt ennek megoldására. Ha mindenki így állna hozzám, az egyesület szuper dolgokat tudna létrehozni. Köszönet az új tagnak ezért az építő kritikáért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése