2013. július 2., kedd

2013.06.30. Vasárnap

2013.06.30. Vasárnap
Túlteljesítve
Felvirradt a féltávú triatlon verseny napja, ahol az úszó váltó tagkén Karesz párja szelte a habokat 10 óra után. A tegnapi tapasztalatok alapján az 1 órás szintidő teljesítése várható volt, de nagy meglepetésre és megelégedésre 53 perc alatt teljesítette a távot. Gratulálunk! Egy hónap múlva ugyanez még jobban fog menni Gyékényesen, az országos verseny úszó váltójában!

Fontos feladat
A mai versenyen Karesz azt a feladatot kapta, hogy a parkolóban a kerékpáros versenyzők egyenesen haladjanak át. Ez elsőre egyszerű feladatnak tűnt, mégis többen eltévedtek. Az útburkolat hibáira és a jobbra kanyarodásra egyaránt figyelmeztetni kellett a versenyzőket, így nagyobb baj nem esett. Az a pár méter plusz és a zsebből kipotyogó banán nem befolyásolta a verseny végeredményét. Csak Karesz kiabálta magát rekedtre… Szép és felelősségteljes feladat volt.

Mindenki tudja

Kellemes tapasztalat volt a mai napon, hogy a mai rendezvény biztosításában részt vevő csapattagok maradéktalanul teljesítették a vállalt feladatukat. A kerékpáros útvonal, a futó fordítópontok és a futópálya biztosítását vállaló emberek lelkesen és felelősségteljesen jártak el. Az egyesület sátra és molinója pedig hirdette, hogy kik is azok, akiknek ez a szép munka köszönhető. Ezúton is köszönet a FUSZEKLI csapatának!

A szurkolók jó hangulatáról pedig a csörgődobok és Karesz gondoskodott hotdog+sör kombinációval, így a lelkesedés a verseny végéig kitartott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése