2013. július 2., kedd

2013.06.29. Szombat

2013.06.29. Szombat
Úszópróba
Nem lehet mindenről ránézésre megállapítani, hogy úszik-e a vízen. Száz éve még azt hitték, hogy egy fémből készült hajótest képtelen lenne fennmaradni a víz tetején, ezért kizárólag fából készültek a hajók, abból a fából, amely maga is lebeg a víz tetején. Ma szinte minden hajó acélból épül. És hogy lehet megmondani, hogy egy ember tud-e úszni? Ki kell próbálni! Ezt tette Karesz is a párjával és letesztelték, hogyan sikerül teljesíteni a holnapi úszó versenyszám távját a Deseda tóban. Bár erősen fújt a szél és az úszószemüveg sem volt tökéletes, ennek ellenére ragyogóan sikerült. És holnap is sikerülni fog! Mert az acél s úszik!

Hiányozni fogunk

Karesz már két alkalommal is elutazott egy csapattal egy-egy három hetes, buszos-sátras kirándulásra, először Spanyolországba majd a skandináv országokba. Mindkét alkalommal nagyon megkedveltette magát az útitársakkal, ezért tavaly, amikor nem utazott el velük Korzikára, nagyon hiányolták. Ez az idén is így lesz a Portugál úton, azon oknál fogva, mivel Karesz szintén megy a Luzitánok földjére, méghozzá céges költségen, azaz azért fizetnek neki, hogy utazzon. Ennek nem lehet ellenállni! És hogyan hiányozhatna az ember, ha ott van? Ahhoz máshol kell lenni…

Technikai megbeszélés

A holnapi rendezvény szervezése kapcsán ma este technikai értekezlet volt, melyre Kareszt is meghívták, mint a futópálya biztosítás koordinátorát. Eljött Karesz párja is, hogy lássa, minden rendben lesz-e. A megbeszélésen a helyi evezős egyesület volt a házigazda, akik egy fantasztikus szavas pörkölttel vendégelték meg a szervezőket. Köszönet a meghívásért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése