2013. május 8., szerda

2013.05.03. Péntek


2013.05.03. Péntek
Kár erőltetni
Ha valakit érdekel az üzlet, annak magának kell megtennie a szükséges lépéseket. Teljesen felesleges meghívni azt egy költségtérítéses képzésre, aki nem kötelezte el magát. Ráadásul nem is tartja fontosnak, könyörögni pedig felesleges. Jobb is, ha az ilyen nem jön el, mert ez csak felesleges pénzkidobás lenne. Karesz meghívottjai így spóroltak neki nem kevés pénzt…

Energiavámpír

Ha valaki nem teszi meg azt, amit megbeszéltek vele, azt hívják amatőrnek. Az ilyen csak az időt rabolja és az energiát szívja el a másik embertől. Pontosan ezért egy profi nem is dolgozik ilyen emberekkel Ehhez azonban fel kell ismernie őket. Karesz ma ezt tanulta meg, mivel hajlamos arra, hogy ilyen embereket pátyolgasson. Pedig az ilyen energiavámpírokra időt szánni nem szabad!

Van másik
Vannak olyanok, akiket a megtakarítás lehetősége nem hoz lázba, hiszen már vannak megtakarításaik. Neki olyan megoldás kell, ahol annak értékét növelhetik. Karesz és kollégái mai ilyen magoldásokról tanultak. Holnap el is lehet menni azokhoz, akiknek pont ilyen kell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése