2013. május 8., szerda

2013.05.06. Hétfő


2013.05.06. Hétfő
Egyszer csak kitisztul

Vannak olyan napok, amikor egyszerre annyi dolgot kellene intézni, ami nem nagyon tud beleférni egy napba, főleg, hogy több esemény ugyanazon időpontra esik. Karesz is azt gondolta, hogy ma összecsapnak a feje felett a hullámok. Egy rossz hír is lehet jó hír, mert az egyik ügyfele másnapra tette a találkozót, édesanyja pedig csak a jövő héten jön el. Így már kitisztult a kép és a többi feladatra marad elég idő.

Tanítva tanulni
Karesz az elmúlt 1 év tapasztalatával már példakép az olyan emberek szemében, akik most kezdték az üzletet. Ez egyrészt megtiszteltetés is, de felelősség is, hiszen amit mond, annak helytállónak kell lennie. Miközben tanítja a dolgokat egyben tanul is, hiszen minden egyes szituáció szolgál tanulsággal.

Szaktanácsadó

Karesz a mai napon kapott felkérést egy szaktanácsadói csapatban való részvételre a földügyek szakterületére. Mivel már 16 éve foglalkozik földügyekkel, ezért úgy gondolta, hogy el tudja fogadni a megbízást, így ott lesz a holnapi egyeztetésen. Ha valaki egy terület szakértője, az biztosan tud segíteni másoknak a tanácsaival.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése