2013. május 21., kedd

2013.05.20. Hétfő


2013.05.20. Hétfő
Horgászverseny
Karesz édesapja és kislánya már másodszor kaptak meghívást egy kellemes horgászatra Karesz mentorának horgásztavára. Így a tavalyi verseny is folytatódhatott, ahol azonban nem a nagy számok, hanem a méretek győztek. Karesz kislánya kis segítséggel ismét nyert, de nem veszített senki. A helyben készült finom ebéd csak emelte a hangulatot. Miközben a horgászok az úszót nézték, a többi vendég körbejárta a tavat és a környéket. Igazán szép és eredményes nap volt.

Felelős gondolkodás
Elsőre nehéz megismerni és megítélni valakit, ezért Karesz már második alkalommal vitte magával a párját, hogy a szülei is megismerhessék. A benyomások szerencsére pozitívak, azonban az édesapja felelős gondolkodásra intette arra vonatkozóan, hogy akár 20 év múlva mi lesz, ha túl fiatal párt választ magának. Ez Karesznak különösen jól esett a miatt, mert érezte, hogy aggódnak érte és azért is, mert édesapjával ilyen dolgokról még nem beszéltek.

Gyors döntés
Ha valakinek kevés a pénze, akkor egy lehetősége marad csak: több pénzt keresni. Karesz ma esti megbeszélésén egy olyan fiatal párral találkozott, akik váltani szeretnének, jól gondolkoznak és szívesen dolgoznának Karesszal. Így a döntés gyorsan megszületett, holnap kezdik a közös munkát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése