2013. május 14., kedd

2013.05.13. Hétfő


2013.05.13. Hétfő
Feladatterv
Karesznak 2 hete maradt arra, hogy minden feladattal elvégezzen, mielőtt a 4 napos képzésre elutazna Horvátországba. Ennyi feladatot csak egyféleképpen lehet teljesíteni, ha napra lebontva elkészül az ütemterv és a napi adag mindig el is készül. A terv is elkészült és a mai feladatok is, így van remény arra, hogy határidőre be lesznek fejezve a feladatok.

Kiválasztás
Kétféle módja van annak, ha ez üzletünkbe új munkatársakat akarunk behozni. Az egyik a toborzás, mely a nevéhez méltóan olyan, mintha katonákat gyűjtenénk arra, hogy elküldjük a húsdarálóba. Személytelen és nem törődik a mások érzéseivel. A másik a kiválasztás, amikor kölcsönös előnyök mentén megállapodunk abban, hogy egygyütt akarunk dolgozni, miközben tanítjuk és megybecsüljük az új munkatársat. Egy darab húscafat vagy egy EMBER. Melyik a jobb?

Mint az öregek
Egy csendes, meghitt este, összebújva, egy jó mozit nézve… van-e ennél jobb program egy nehéz nap után? Bármennyire is vannak érdekesebb és izgalmasabb dolgok, a nyugalomnál nagyobb kincs nem létezik. Ezt az idősebb korosztály már megtapasztalta, de a fiatalok is rájönnek, néha jó egy kicsit semmit is tenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése