2013. május 8., szerda

2013.05.07. Kedd


2013.05.07. Kedd
A céges előny
Azok az emberek, akik már jól gondolkodnak, azok már korábban elindítottak egy öngondoskodási programot. Nekik nehezebb ajánlani egy másikat, kivéve, ha az új megoldás cégben leköltségelhető és pont ez az információ az, amely döntésre viszi a dolgot. Így Karesz nem jövőre, hanem talán már a jövő héten megkötheti a szerződést.

Világos vagy homályos?

Számtalan cég dolgozik jutalékos, egyszerűen szólva MLM szisztéma szerint. Nem mindegy azonban, hogy az egyszerű és átlátható, vagy olyan kusza és átláthatatlan, hogy harmadszori nekifutásra sem sikerül megérteni. Karesz nem tartja magát buta embernek, de amit egy kollégája megmutatott neki, sehogy sem világos. Ezt pedig érdemes fenntartással kezelni, mert amit nem ért az ember, az talán szándékosan van így… Ezzel ellentétben Karesz cégének rendszere olyan világos, mint a nap!

Maximális segítség

Karesz nemcsak a mentorától, hanem a cég vezetőjétől is olyan mértékű, apró részletekbe menő, éjjel-nappal igénybe vehető segítséget kap, amit máshol el sem tudnának képzelni. Köszönet érte ennek a kedves fiatalembernek, aki kiérdemelte az ISTEN-KIRÁLY-CSÁSZÁR jelzőt is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése