2013. május 8., szerda

2013.05.04. Szombat


2013.05.04. Szombat
Mit érdemes tanulni?
A mai képzésen kiderült, hogy Karesz párja mit is tart igazán fontosnak. Ahelyett, hogy a jövő heti vizsgáira készült volna, inkább az előadásokat hallgatta. És persze Karesz mellett volt végig. Egy ilyen társ kincset ér, és ami még jobb, a saját jövőjét előrébb valónak tartja, mint holmi vizsgát az egyetemen…

A fiataloké a jövő
Ha valaki a tanultak alkalmazásában is jártasságot szerzett, az már taníthatja is azt. Legalábbis így van ez Karesz cégénél, és nagyon helyesen! Mert ki lehetne hitelesebb, mint az, aki a nemrég tanultakat sikeresen alkalmazta? Karesz már alig várja, hogy a meetingek után egy ilyen képzésen is a közönség elé léphessen.

Portyázás
Esti program gyanánt, ha a lányok és az idősebbek elvonultak a szobáikba, a fiatalság portyára indulhat az éjszakába. Karesz és kollégái ma este Siófok kora nyári éjszakáját indultak meghódítani, de nem is jutottak tovább az első sörözőnél. Tömegről szó sem volt, alig pár ember lézengett a sétányon, de a társaság hangulata a sörökkel és a viccek mennyiségével arányosan növekedett. Nem is lehetne jobb véget kitalálni egy nehéz napnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése