2013. május 11., szombat

2013.05.09. Csütörtök

2013.05.09. Csütörtök
Életcél
Meddig muszáj dolgozni? Ameddig az embernek a pénze munkából származik. Mégis miért dolgozik az, akinek már nem kellene a napi betevőért munkával tölteni a napja nagy részét. Sokan úgy fogalmaznak, mert szereti, amit csinál. Azon kevesek viszont, akiknek nem muszáj és nem is csak szeretetből vagy megszokásból dolgoznak, azok azok, akik megvalósíthatják életcéljukat.

Kincsesbánya

Ha új munkatársak keresése a cél, sokat kell tárgyalni, hogy érdeklődő jelölteket találjunk. Azonban nem mindig az új ügyfelek azok, akik szóba jöhetnek, hiszen a korábban megismert emberek közül is lehet olyan, aki még gondolkozik. Ha jó a hozzáállása, akkor csak egy kis löket kell ahhoz, hogy elinduljanak. Tehát a régi ügyfelek is kincsesbányát jelentenek. Ebben pedig egy tapasztalt vezető nyújthat hathatós segítséget.

Vérszerződés

undefined



Mit tenne, vagy meg nem tenne egy ember, ha a vállalt feladatait szerződésben garantálná, mint Goethe Faustja? Valószínűleg nem lenne kérdés, hogy amit meg kell tegyen a saját sikere érdekében, megtegye-e és gondolkodjon azon, hogy éppen mi a fontosabb számára. Karesz is kapott egy ilyen ajánlatot, melyben egy „vérszerződésben” garantálják számára a cél elérését, ha a szükséges feladatokat elvégzi akkor és úgy, ahogy mondják neki. A garantált sikerért megéri!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése