2013. május 16., csütörtök

2013.05.15. Szerda


2013.05.15. Szerda
Szakértő

Karesz ma reggelre összeállította azt az anyagot, melyben bemutatta, miért is érdemes hozzá fordulnia annak, akinek földügyekkel kapcsolatos problémája van. Maga is meglepődött azon, hogy mennyire szerteágazó gyakorlati ismeretekre tett szert 16 évnyi, ingatlanügyekben eltöltött tevékenysége során.

Diagnózis
Karesz ismerőse egy furcsa problémával kereste meg, melyet a számítógépén tapasztalt. Az indulás nem a megszokott ódon történt, csak F1 gombbal lehetett továbbmenni, az elküldött levelek eltűntek és az óra folyamatosan elállítódott. Karesz ránézésre megállapította, hogy ezt csak az alaplapon lévő gombelem kimerülése okozhatja. Gyorsan vett is egyet és kicserélte. Mindez 390 Ft-ba került és egy hatalmas KÖSZÖNÖM-be.

Vacsora
Ha a délutáni munka elhúzódik és estére is van program, akkor csak egy dologra nem jut idő, a vacsorára. Karesz párja tudta ezt, ezért éthordóban hozott saját készítésű tökfőzeléket, melyet indulás előtt gyorsan el lehetett fogyasztani. Jóllakottan mégiscsak kellemesebben telik az este.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése